Le faux-vrai cupcake

Voyez-vous cette tasse de café au chocolat accompagné de deux succulentes guimauves? Eh bien sachez que tout cela est "faux" et que cela n’est qu’en fait un cupcake ! Inventé par Ladygirl, une jeune australienne de 20 ans vivant à Sydney, elle a dévoilé la recette du chef, pour que vous puissiez à votre tour tromper vos proches avec ce cupcake aux faux airs de chocolat chaud…

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« 1, To make these cupcakes I first made a batch of vanilla cupcakes. Then, once cooled, I peeled off the cupcake papers.
2. I then smoothed white chocolate ganache over the sides, leaving the base and top uncovered.
3. Once the ganache had set (about 30 minutes), I attached a measured strip of white RTR fondant. The strip was wide enough to match the height of the cupcake and to give room to hold the cupcake icing to follow.
4. To attach the cup handle I lay the cupcake on their sides and attached a small strip of fondant with a little water.
5. Next I made the italian meringue icing (see below), which I coloured brown with brown food colouring.
6. I then carefully spooned the icing into the ‘cups’ and smoothed gently then topped with miniature marshmallows. »

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